Kjære hundevenner!

I år skriver vi hilsen til dere på hjemmesiden vår. Fremskrittet har kommet til oss også- eller er det kanskje ikke fremskritt når man unnlater å sende julebrev i posten?
Vi har hatt et hyggelig år med hensyn til valper. I februar i fjor fikk Zara 5 fine black/tan valper. Så nedkom Wilma den 20.mai med 5 like fine black/tan valper.
Og nå har vi 2 kull på en gang, 6 i hvert kull. Det er første gang vi har så mange valper på en gang! Vi har 2 valpegrinder på kjøkkenet, så der er det ikke mye plass til Thor og meg..
Med andre ord har vi en hyggelig førjulstid med masse besøk av valpekjøpere. Vi har også barnebarn som synes det er stor stas med småtassene. Våre valper skal da bli godt sosialiserte.

Vi nærmer oss jul. Vår venninne Lill har tatt julebilder for oss, og her kommer de:
Dere ser det var ikke lett å få de små på plass, særlig ikke de helfargete. De er da også 9 dager eldre enn blenheimvalpene. Vi avslutter bildekavalkaden med bilde av Thea som holder Lillemann. Nå vil jeg fortelle om da vi ble kjent med Thea.
Thea var 4 år, og Thea var redd hunder. Mor og far hadde bestemt seg for å kjøpe hund- en liten hund. Den gangen hadde vi Sophie, black/tan, som hadde 4 valper. Thea var livredd. Hun satt høyt på armen til pappa’n sin og ville ikke ha noe med de ekle krypene å gjøre. Jeg var litt betenkt, men vi prøvde oss frem. Familien var hos oss hver uke og hilste på, og gradvis ble Thea trygg. Til slutt løp hun om kapp med valpene på plenen. Så fikk de Pernille, og Thea og hunden ble bestevenner.
Det var stor sorg da familien mistet Pernille nå ihøst.
Vi hadde nå unge Sophie(oldebarnet til den gamle Sophie) som ventet valper, og de ble født 26.oktober. Og Thea med familie fikk velge ny valp. Det ble Lycke, og siden har de vært og hilst på de små mange, mange ganger. Og Thea er blitt sånn en fin hundejente som behandler de små med stor ro og omtanke.
Vi lar derfor Thea og Lillemann representere kennel Gjerdeheim på julehilsenen i år. Alle valpekjøpere ønskes lykke til med valpene sine!
Og alle dere andre ønskes god jul og godt nytt år fra Edith og Thor på kennel Gjerdeheim.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.