Kjære hundevenner!

Det er da så kort tid siden julepynten ble pakket bort, og så er det fram med den igjen.
Det er hyggelig med jul uansett. Og veldig hyggelig at det ble julevalper i år også. 23. nov. fikk Sophie valpene sine, 3 tisper og 1 hann. Det er 1 black/tan tispe, 2 ruby tisper og 1 ruby gutt, alle vakre og velskapte.

Nå er 3 1/2 uke gamle, og de har forlengst flyttet opp til kjøkkenet. Vi hadde barn og barnebarn på besøk i går. Det var den store juletrepyntedagen. Og juletreet ble pyntet på kryss og tvers, høyt og lavt, og da det var ferdig, var det bandasjert med glitter. Sjefspynter Johan( 7 år) var svært fornøyd, og mormor hadde aldri hatt makan til tre.. Det er vel ikke målet at juletret skal være så stilig bestandig. Her ble det i hvert fall pyntet med stor glede og barnlig lyst.
Og de små i valpegrinda fikk sin del av oppmerksomheten. Det er moro å se hvor flinke barna er med dem. Barn har godt av å omgås dyr, det er helt sikkert.
På valpefronten har vi hatt, etter vår målestokk, et aktivt år. 3 black/tan tisper har hatt 1 kull hver. Det blir tilsammen 14 valper, som vi har hatt stor glede av.Nå vil jeg ønske alle dere som har kjøpt valp hos oss en god jul, og likeledes et godt nytt år. Ha en fin julehelg, og ikke gi de firbeinte for mye mat som de ikke er vant til. Og nyttårsaften-la dem venne seg til høye lyder sammen med der før dere lar dem være alene. Helst ikke la dem være alene i det hele tatt.

Julehilsen fra Edith og Thor.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.