En sommerhilsen fra Gjerdeheim

Hei igjen alle hundevenner!

Vi har fått en ny hund siden sist. Det er en rubytispe på 3 år som heter Lotta. Hun er veldig lik den andre rubytispen vår, Bianca. Det er da heller ikke så rart, for Lottas far er Biancas bestefar, så det er tykke slekta. Nå er det altså 2 rubyer og 2 black/tan tisper i huset, og det kan da være nok. Mer enn nok sier Thor, som syns det begynner å bli trangt i en bil av vanlig størrelse. Det er ingenting mot gamle dager da vi reiste på ferie med 4 døtre med opppakning + 2-3 trekkspill. I så måte er de små firbeinte mindre krevende. Vi reiser da heller ikke så langt på ferie med dem. Det blir helst til et feriehus vi har i Sverige, der alt er tilrettelagt med hundegård og greie omgivelser. Litt kjedelig er det med den dvergbendelormen de har oppdaget på rever i nærheten av Uddevalla. Det gjør at vi må behandle hundene med dertil egnet medisin  nesten hver gang vi drar dit. Og flått er det også der, så da er det Expot. Ja,ja-litt kjedeligheter må man ha.
Dette var husets hunder, Wilma,Sophie, Lotta og Bianca. Vi ha også 2 andre som er ute på for. Det er Dina,som bor hos Dordi og Odd Harald med døtre. Hun er sammen med Mor Zara. Dina og Zara har det som plommen i egget hos helt supre forverter.
Den andre forhunden vår heter Kamille. Hun er tricolor og bor hos Lisbeth som også følger henne opp på en ypperlig måte. Jeg er imponert over disse forvertene våre.Hundene har det så fint, og så får jeg gleden av å ha valper på dem et par ganger.
Neste kull hos oss blir på Dina(black/tan). Hun er parret med en ruby hann, så da kan det bli begge farger. Fødselen vil skje i midten av august. Vi er spent på dette.
Vi hadde med 2 barnebarn på denne parringen, og de gleder seg veldig. Vi får håpe det blir valper av det, det bruker gå bra.
Disse barnebarna,Johan 7 år og Eline 8år, var også med oss på cavaliersamling på Frya ved Lillehammer. Det var en alle tiders opplevelse for både store og små, med agility,ringtrening,triksing og ikke minst-sosialt samvær. All ære til arrangørene. Meld dere på til neste år, folkens, for dette skal bli et årlig arrangement. Det passer for store og små, unge og gamle, og hundene storkoste seg. Det var glade cavalierer i flokk, og som de hundemennesker vi er, frydet vi oss ved synet.
Se på hjemmesiden til Nck, der er det bilder og beretning.
Det får være nok for denne gang. Vi drar nå på ferie til Sommarhuset ved Gullmarsfjorden med alt pikk-pakk og alle våre firbeinte, så får jeg skrive mer når det er noe å berette.. Sommerhilsen fra Edith og Thor.
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.