Nye valper har kommet!

Hei alle hundevenner! Nå har valpene våre kommet. De ble født 19.august, som også er fødselsdagen til kronprinsessen. Det må vel være en bra dag.
Det var en grei fødsel. Som sin mor  Zara og sin bestemor Wilma måtte også Dina ut og kjøre bil for å komme igang med fødselen. Det ser ut til at dette er arvelig.
5 tisper fikk Dina, og det er faktisk første gang hos oss at vi får så mange tisper på en gang. Og fine er de, 1 ruby og 4 black/tan.De spiser og sover og legger på seg som de skal , så alt er bare hygge i valpekassa. Nå er de på eget valperom sammen med Dina til de blir 3 uker. Da blir de kjøkken valper med egen grind på kjøkkenet.
Etter dette tar vi imot valpekjøpere og andre hundevenner på besøk. Da skal valpene sosialiseres, og bare Thor og meg blir litt stusslig i lengden. Vi har god nytte av barnebarna i så måte, de har allerede nå kommet med navneforslag. Litt fantasifulle , men blott til lyst: Her kommer de: Tornerose, Lilly, Brownie, Venke, Satchka,Pernille,Labella og Cinderella. Ikke alle er bortlovet, så ta kontakt ved interesse.
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.