Julehilsen 2012

Kjære alle valpekjøpere og hundevenner.

Tiden går, og det er på tide å skrive julehilsen til dere alle!

Det er fint og kaldt vær med et bitte lite snølag, så dette lover godt for juleværet. Både folk og dyr har det bra her i huset. Det er så kaldt at vi går ikke lange turer med dem nå. Det blir korte turer, og lufting i hagen. De vil ofte ut, men kommer fort inn igjen. Alle er friske og fine.

De store black/tan jentene er pensjonister hos oss nå. Det er de små rubyjentene som skal stå for nye kull i første omgang. De har ikke hatt kull noen av dem, så det blir spennende.

Bianca er 2 år. Vi har ventet på løpetiden siden i høst, og den er ennå ikke kommet. Vi får håpe hun styrer unna de første juledagene.

Neste er Lotta. Hun er 3 1/2 år. Løpetid er ventet i jan/febr. Så får vi se da, om hun er i rute.

Slik er det når vi holder på med levende vesener. En kan planlegge, og alt ser greit ut på papiret, men så blir det ikke slik man tror likevel. Naturen lar seg ikke styre. Vi får ta det når det kommer. Vi gleder oss veldig til neste kull. Det er noe eget med valper i huset. Vi er heldige som får ta del i livets store under på denne måten.

Så kjære hundevenner- vil vi ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

jul2012

Og følg med på hjemmesiden, der setter jeg det inn straks vi får parret Bianca. Da får dere også vite hvem den utvalgte er.

Julehilsen fra Edith og Thor Gjerde, og hundene Wilma, Sophie, Lotta og Bianca.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.