Kamille på besøk

IMG_0472Nå er Kamille hos oss. Det er hun vanligvis ikke, for vanligvis bor hun hos Lisbeth og hennes unge døtre. Hun er ute på for kaller vi det.
Kamille er en tricolortispe på 2 år. I sommer deltok Lisbeth med Kamille på Frya aktivitetshelg sammen med mange av oss andre cavalierentusiaster. På Frya hadde vi mange aktiviteter, deriblant opplæring i agility. Til slutt var det konkurranse, og den som vant var nettopp Kamille med Lisbeth som fører.
Det var stor stas, og nå vil Lisbeth begynne agility med Kamille.
Men først må hun være litt hos meg, parres og få valper.
Hun ble parret i går. Det ble en fin parring, og Kamille så ut til å være fornøyd med den utvalgte. Han er en vakker black/tan hann på 6 1/2 år.
Jeg hadde tenkt å bruke en blenheim, men siden tispen er så ung, valgte vi en eldre hann, som altså er black/tan.
Jerrygutten er sønn av en tricolor, og han er ikke dominant. Han har fått alle fire farger i avkom fra før, så det kan vi komme til å få også. Dette blir spennende.

Mest spennende blir det naturligvis om det blir valper. Det skulle det jo bli. Jeg har bestilt time til ultralyd 25. nov, så da får vi vite det sikkert, og vi får også vite hvor mange det blir. Parringen skjedde den 28. så da skulle det bli valping i romjula. Julevalper.

Vi gleder oss allerede!
Reklame
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.