Hei alle hundevenner!

ballFørst må berettes at vi var på ultralyd med Kamille i går. Og Kamille var drektig, og han så mange små der inne. Det var en hyggelig nyhet. Fødselen skulle bli 30 des, så da får vi håpe hun er i rute.

Dette passer da veldig godt med juleplanene forøvrig. Vi feirer alltid stor julaften i dette huset, og resten av julen tar vi det som det kommer.

Tiden går, og nå er det mindre enn en måned igjen til høytiden. Vi sier alltid at vi ikke skal gjøre så mye til jul, men så blir det litt likevel.

Alle har det travelt med å kjøpe fine gaver til hverandre, og like vanskelig er det hver gang. Da kan jeg fortelle hva vi gjør i vår store familie. Vi har laget en gavering. Der får hver en spesiell person å kjøpe til. Da må en undersøke litt mer hva denne personen ønsker seg, men en har bare en gave å kjøpe

Litt av gavehysteriet  er borte, og vi får likevel gave som vi syns hører julen til.

Værsågod: Ideen er gratis.

Høstens store begivenhet hos oss har vært tvilling barnebarn. En liten gutt og ei lita jente ble født 10. oktober på Rikshospitalet. Vi har mange barnebarn fra før, men dette er de første tvillingene, og det er stor stas. Fine navn har de også fått: Helle og Nils.

Vi gleder oss med foreldrene. Vi har fortsatt våre 4 tisper i huset Wilma er eldst, 9 år og like sprek. Sophie er bare 5 1/2 ,men hun skal ikke ha flere valper da hun har hatt 2 keisersnitt. Og Lotta er 4 1/2. Hun er verdens skjønneste tispe, som jeg gjerne skulle hatt valper etter. Hun er parret flere ganger, men drektig blir hun ikke. Så det har vi gitt opp.

Men Bianca, 3 år, skal nok få prøve seg til neste løpetid. Alle er friske og fine heldigvis.

Det håper jeg deres hunder er også.

Da vil jeg ønske dere alle en god jul og et godt nytt år.

Julehilsen fra Edith og Thor

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.