Kjære hundevenner!

Nå går vi inn i adventstiden. Det lakker og lir og novemberdagene glir avgårde. Grått og mørkt er det, mye regn og tåke er det også. Så har vi heldigvis julen rett rundt hjørnet.

Vi har tatt julebilder av hundene i dag. Det ble Wilma og Lotta denne gang. Bianca og Sophie ble igjen hjemme. De ser akkurat like ut som de to andre, så det går for det samme.

jul2014

Wilma og Lotta

Året har gått, og mye har skjedd i familien. Vi startet opp med nyttårsvalper på Kamille, tricolortispen. Hum fikk 4 små, 1 tispe og 3 hanner. Så vidt jeg vet har alle skikket seg vel så langt. Ja, Felix, black/tan valpen har gjort det godt i lydighet og tatt bronsemerket sammen med eier Tone. Gratulerer så mye.

Alle hundene har vært friske og fine så langt. Særlig gledelig er det at Wilma holder seg i form. Hun er 10 år nå i desember, og siste hjerteattest var helt uten anmerkning. Det er bra. Vi vet jo at hjertet er den mest kjente svakheten på cavalieren. Vår lengstlevende cavalier, Pia,hadde også fri hjerteattest da hun var 10 år. Da hun var 10 1/2 fikk hun bilyd, og hun levde uten medisinering til hun ble 14 1/2.

Bianca fikk sine valper 29.august. Hun var parret med Romeo, sønn av Salador Channon eller Jake som er kallenavnet. Han kan dere lese om i siste nr. av Cavalierbladet. Dette var et fint kull, black/tan alle som en. Alle har fått gode hjem Det er ikke så lenge siden de dro, så nå er det tomt i huset.

Ellers har vi også hatt store hendinger blant oss tobeinte. Vi har hatt stor barnedåp for våre yngste barnebarn, tvillingene Helle og Nils. Likeledes har vi feiret 1 årsdagen deres i dette huset. Veldig hyggelig. Det er godt å ha god plass både til folk og dyr.

Vi har holdt hundene unna tvillingene så langt, men nå har vi startet med en hund av gangen. Det er Bianca som får være sammen med dem under tilsyn.
Målet er at de skal få et godt, naturlig forhold til hund etter hvert. De små bor ikke her til daglig, så vi får ta det gradvis.

Nå venter vi på løpetiden til Kamille. Det blir kanskje i desember. Og kanskje blir det så vi bruker Romeo denne gangen også. Han er fra så gode og hjertesterke linjer at det er vel verdt å ta vare på.

Det neste som skal skje i hundeverdenen vår er avslutning i Buskerudgruppa. Der har vi leiet en del av en hall. Vi skal ha musikklek med hund, barn og hund konkurranse, agility mm. Bevertningen blir pizza og brus, så da blir det fest.

Da ønkes alle store og små hundevenner og valpekjøpere en god jul og et godt nytt år!

Mange hilsener fra Edith og Thor

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.