Årets julehilsen fra Gjerdeheim

Hallo alle hundevenner,

IMG_3882Tiden er inne til å oppsummere årets begivenheter. Det er ikke så ofte vi gjør det på hjemmesiden vår, men en gang i året er det obligatorisk
Tiden går fort fram til jul nå. På hundefronten er alle friske og raske. Særlig glade er vi for at Wilma holder seg like godt som før. Hun er 11år nå i desember. Siste hjerteattest var helt uten anmerkning, og den var fra februar.
Vi tar tannrens på alle en gang i året, og da sjekker vi hjertene samtidig.
Vi har hatt 4 tisper i huset nå i lange tider.
Det syns vi var passe siden vi begynner å dra på årene. Men så hadde det seg slik at tricolortispen Kamille, som er på for hos Lisbeth, nedkom med en liten tricolorvalp.
Den lignet veldig på den første tricolortispen vi hadde, så den klarte vi bare ikke å gi fra oss. IMG_3883Hun heter Pernille som vår første tricolor, så nå har vi 5 hunder igjen. Hun har akkurat fått sin første løpetid, og løper det gjør de andre 4 også, så her er det moro i huset.

Og nå har vi parret Bianca. Hun heter egentlig Tibama`s  Rainbow Bianca og er en vakker rubytispe. Hun er parret med Romeo, Tibama`s Romantic Shacespeare. Begge er 5 år gamle.Vi brukte samme kombinasjonen i fjor, og vi var veldig fornøyd med de 4 valpene som ble resultatet da. Fargen blir black/tan for Romeo er er dominant for svart.
Så nå håper vi på valper igjen. Det skal skje midt i januar, og vi kommer til å ta ultralyd om ca 4 uker, så da vet vi litt mer.

Ellers har vi startet m
ed litt førjulsaktiviteter som seg hør og bør. Noe er kjedelig og noe er moro, men det skal da bli bra til jul i dette huset også.

Da ønsker vi alle hundevenner en god jul, og håper nyåret bringer med seg mer fred og glede enn dette året har gjort.

Mange hilsener fra Edith og Thor på Gjerdeheim!IMG_3884

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.